yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın çıkış kapıları, bir binadan yahut tesisden yangın sırasında emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan baplardır.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak zorla ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların yanı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşıklı fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bunun için bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; süflida kâin Garaj alegori iniş muhtevain yangın kapısı Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün Yangın Kapısı bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların yaşama güvenliğini çıkarmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme etmekteyiz.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya farklı bir ivedili durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı gün opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dal ile daha kesif yararlanma sağlanabilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangına karşı korunmakta size en yararlı hizmeti veren firmayı meyanştırırken yönetmelik konusundaki yangın kapısı uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak biz tüm yönetmeliğe şayan üretim yapmaktayız. Ters halde yaptığımız işçilikin medlulı kalmayacak ve insanoğlu beis göreceklerdir.

Report this wiki page